V obou kategoriích dominovali nováčci turnaje!

17.08.2020 19:58

Jedenáctý ročník Velikonočního turnaje, který byl letos nuceně odsunut o tři měsíce, ovládly týmy, které si zároveň připsaly svou premiérovou účast! Zatímco u (doslova na poslední chvíli vytvořeného) ženského šampióna Last Minute se o absolutním nováčkovi mluvit zcela jistě dá, v případě týmu IBK Södra Böhmen tak uplně ne, do Dačic na turnaje jezdí pravidelně již léta, ovšem do tohoto víkendu to bylo pokaždé pouze na Vánoční turnaj, nikoli jeho "většího bratra", turnaje Velikonočního.

Last Minute byl tým vytvořený spolupořadatelem turnaje Lukášem Vacuškou, který tím narychlo řešil poměrně pozdní odhlášení týmu Error. Lukáš potvrdil své dobré kontakty v extraligovém týmu Ivanti Tigers Praha (dnes již neexistující název) a poskládal poměrně mladý, ale velice silný tým. Hladkost, se kterou tento tým turnajem prošel (ztratil pouze v jednom zápase na turnaji při remíze 3:3 s Lassie´s Snout) byla ovšem i tak poměrně překvapivá.

To (nejen) v našem regionu důvěrně známé seskupení IBK Södra Böhmen, tedy parta okolo jindřichohradeckého Jana Procházky, nezaváhala na turnaji dokonce ani jednou. Jejich dominance se odrazila i nominaci do All-stars turnaje, ve kterém měli hned dva zástupce. Tým je potřeba ocenit i z toho důvodu, že dokonale vyvrátil mýty o tom, že se nedá skloubit turnajový "noční život" s úspěchem na samotném hřišti :)).
 
 
Z letosního ročníku vám, tak jak jsme v průběhu turnaje slíbili, přineseme videozáznamy ze všech* utkání! Již nyní připojujeme odkazy průběžně přidávaných záznamů do sekce rozpisu utkání.
*jediný zápas, který se nepodařilo vinou přeplněné kapacity na disku zachytit, je sobotní duel Lassie´s Snout se Shooters Beta.
 
VÝSLEDKY VELIKONOČNÍHO TURNAJE 2020:
 
MUŽI:
  • Pořadí týmů:
  1. IBK Södra Böhmen
  2. A.M.C.
  3. Trolové
  4. Monsters
  5. Fildovo Ovečky
  6. Valinanvala
  7. Dream Vidláci team
  8. Florbal Bořitov
  9. Old Stars
  10. Tým Hotovo
 
  • All-stars turnaje:

G.: Adam Babič
- Jan Procházka
- Tomáš Linhart
- Dominik Suchý
- Vít Nosek

 

  • Kanadské bodování ZDE
 
_______________________________________________________________________________________________
 
 
ŽENY:
  • Pořadí týmů:
  1. Last Minute
  2. Tlamoleptým
  3. Lassie´s Snout
  4. UTD
  5. White Devils
  6. Shooters Beta
 
  • All-stars turnaje:
G.: Jana Vyrobíková
- Eva Urbášová
- Barbora Špačková
- Klára Minářová
- Kateřina Kovaříková
 
  • Kanadské bodování ZDE

Zpět

Kryštof Kůs - Vánoční turnaj © 2021 Všechna práva vyhrazena.