Prozatímní NOVÝ TERMÍN turnaje je 29.-31. 5.!

12.04.2020 23:55

Velikonoční florbalový turnaj 2020 se z důvodu pandemie neuskuteční v původně plánovaném termínu. Anketou mezi týmy byl určen nový prozatímní termín, a to pátek - neděle 29. - 31. května. Pro tento termín byla drtivá většina hlasujících (viz. obrázek níže). 

 

Týmy, které již nyní ví, že v jiný než původní termín nemohou nebo nechtějí z jakýchkoliv důvodů dorazit, mohou žádat pořadatele o vrácení startovného v plné výši, a to na turnajový e-mail vtdacice@gmail.com.

 

Scénář to ale nemusí být definitivní. Jistý totiž pochopitelně bohužel není ani tento nový termín. Pokud se do té doby vládní opatření v dostatečné míře nerozvolní (v našem případě pravděpodobně stačí umožnit konání akcí do účasti 100 osob), tak budeme opět stejným způsobem vypisovat termín v letních měsících, tedy znovu anketou mezi účastníky. Ve hře je i varianta "menšího formátu turnaje", který by se odehrál s menším počtem týmů ve dvou dnech s tím, že poměrná část startovného by se pak účastníkům prevděpodobně vracela. Od snahy letos turnaj uskutečnit tedy stále neupouštíme!

 

ON-LINE ANK ETA O ZMĚNĚ DATA MEZI TÝMY

Zpět

Kryštof Kůs - Vánoční turnaj © 2021 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode